Yrittäjän tarina

Yrittäjän tarina

Alotin etätyöt jo ennen koronan alkua ja tein sitä viime vuoden syksyyn saakka. Viimeiset vuodet etätöiden parissa olivat yhtiä elämäni haastavimmista. Tunsin oloni onnettomaksi, vaikka ulospäin kaikki vaikutti olevan hyvin. Jokainen päivä tuntui todella raskaalta ja välillä tunteeni purkautuivat todelliseen itsesäälissä rypemiseen. Onnekseni tunnen nyt löytäneeni tien ulos.

Loppuvuodesta pitkäaikaisesta unelmastani tuli totta ja aloin tekemään vaatteita. Vaikka edelleen teen töitä yksin, kaikki tuntuu täysin erilaiselta. Työ on mielenkiintoista ja opin koko ajan jotain uutta. Yrittäjyys pakottaa myös minut kehittymään ihmisenä. Onneksi minulle löytyi pieni toimisto Kymin Ruukilta, jotta pääsin pois kotini nurkista.

Brändini nimi on "Feels", jonka kautta haluan normalisoida keskustelua tunteiden ja mielialojen ympärillä. Tarkoitukseni ei ole "tehdä rahaa" mielenterveysongelmilla tai avautua tuotteitteni kautta. Toivon viestiväni vaatteideni avulla sen, ettet ainut näin ajatteleva ja luoda keskustelua käsiteltävistä teemoista.

Halusin oppia itse tekemään vaatteita ja päätin alkaa brodeeraamaan itse tekemäni designit vaatteisiin. Vaatteet on tuotettu mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti tilanteeseen nähden. Toivottavasti jonakin päivänä made in Finland. Useat tunnit uusien ohjelmien ja kirjontakoneen parissa ovat vihdoin tuoneet hieman tulosta ja olen saanut tuotettua nyt hyvässä tahdissa uusia tuotteita. Voit käydä lurkkailemassa koko ajan kehittyvää toimintaani @feelsclothingfi tai www.feels.fi. Arvostan joka ikistä katsontakertaa, tykkäystä, kommenttia, seurausta, huomautusta kirjotusvirheestä, tuote-ehdotusta, kontaktivinkkiä ja ostosta, sillä ne auttavat toimintaani aina. Olen kuitenkin vasta lähtökuopissa, kun nollista lähin liikenteeseen.

Nyt vihdoin tyytyväinen työni laatuun ja uskallan myös täällä kertoa projektistani. Teen brändini lisäksi myös kustomoituja vaatteita yrityksille ja miksen myös kavereillekin. Eli jos tarvitset itsellesi, porukallesi tai lahjaksi jotain kustomoitua, kestävää ja vähän spessua, I'm your guy.

Takaisin blogiin